Skip to content

Servicii

Alături de vânzarea produselor promoționale, firma noastră asigură și servicii de personalizare a acestora.

Iată câteva dintre serviciile de personalizare pe care le putem oferi:

1. IMPRIMERIE TEXTILĂ

Aplicații ale imprimeriei textile:

–         Tricouri, hanorace, cămăși

–          Șepci

–          Echipament de lucru și de protecție

–          Echipament sportiv: numere și sigle

–          Echipament sau costume medicale

–          Echipamente de lucru pentru restaurante

–          Echipamente pentru firmele de pază și protecție

–          Pulovere din PNA

–          Geci și veste

–          Umbrele

–          Genți textile și de voiaj

2. TAMPOGRAFIE

Este o tehnică de imprimare folosită în primul rând pentru produse de mici dimensiuni cu suprafețe curbe sau denivelate (pixuri, căni, brichete, brelocuri, ceasuri de birou, etc). Se pot imprima sigle la 1,2 sau mai multe culori, în funcție de caracteristicile siglei și ale produselor respective. Produsele inscripționate pot fi confecționate din materiale precum plastic, sticlă, metal sau ceramică;

 

3. BRODERIE

Pentru efecte deosebite vă recomandăm personalizarea prin broderie a textilelor: șepci, tricouri, cămăși.

4. ROLL-UP

Este un sistem expozițional portabil cu o față sau cu două fețe, foarte ușor de transportat și de utilizat, recomandat  pentru prezentări vizuale și un excelent suport pentru comunicare de brand. Este retractabil. Materialul din interior se poate înlocui ori de câte ori este necesară altă listare. Se folosește la vitrine, showroom-uri, magazine,  puncte de vânzare, campanii promoționale, săli de așteptare, săli de conferințe, pasaje de trecere, recepții, evenimente mondene etc.

5. BANNERE

Sunt confecționate din PVC flexibil, cunoscut și sub numele de poliplan, tipărite la înaltă rezoluție cu imagini policromie sau desene liniare. Materialul este compus dintr-o țesătură de poliester special, „pretensionat”, cu coating din PVC alb pe ambele părți.

6. AUTOCOLANT

Produs publicitar realizat prin imprimarea cu cerneală pe bază de solvent sau ecosolvent a materialului denumit generic, vinyl. Practic, autocolantul este realizat dintr-o folie extrem de subțire (60-100 de microni) de PVC prevazută cu un strat de adeziv pe spate.

7. STEAGURI
Steagurile se execută pe un material poliester 100% cu greutatea de circa 110 g/mp, care are o bună rezistență în orice condiții atmosferice și este stabil UV. Tensiunea la rafalele de vânt: aprox. 1042 kN/mp, permeabilitatea aerului: 950 l/min pe dmp. Se spală la temperatura de maxim 40° C, se calcă la rece, nu se stoarce și nu se folosesc înălbitori la spălare. Steagurile se livrează cu tiv și/sau capse pe contur sau buzunare pentru bare metalice, după cerințele beneficiarului.

8. IMPRIMERIE METRAJ
Produsele personalizabile cu ajutorul acestei tehnologii sunt numeroase, ca de exemplu:

–         steaguri și fanioane

–         șorturi, naproane

–         sacoșe textile

–         cămăși

–         eșarfe, bandane

–         fețe de masă etc.